Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Sheriff Tiraspol a plecat în vacanță pentru o lună

13 dec. 2021,, 14:15   Sport
2594 0

Sheriff Tiraspol a plecat în vacanță pentru o lună. „Galben-negrii” au plecat în vacanță, avînd statutul de lider al campionatului Moldovei. În ultimul meci al anului, lotul lui Iuri Vernidub l-a învins pe Zimbru Chișinău cu un scor 4:0. Hat-trick-ul a fost marcat de Momo Yansane. Încă o minge în poarta zimbrilor a fost trimisă de Sebastien Thill.

„Pe 14 ianuarie vom începe să muncim la Tiraspol. Cu acest COVID-19, vom vedea ce facem. Avem destul de multe competiții de echipe naționale africane. Vor pleca, iar pe 26 decembrie sînt deja adunate. În ianuarie începe Cupa Africii, din 9 pînă în 24 ianuarie, iar dacă vor merge mai departe, atunci pînă pe 6 februarie. Mă sperie acest lucru. Însă echipa este echipă”, a spus antrenorul principal al Sheriffului Iuri Vernidub după victoria din El Clasico moldovenesc”, relatează Noi.md.

Declarații oficiale despre schimbările în componența echipei deocamdată nu au fost. Dar trei fotbaliști și-au anunțat deja retragerea pe rețelele de socializare. Frank Castaneda, Maxim Cojocaru și Danilo Arboleda și-au exprimat recunoștința față de club pe Instagram și și-au luat rămas bun de la Tiraspol. Vernidub a comentat posibilele achiziții în extrasezon de iarnă.

„Nu voi anunța numele, dar sînt destul de mulți jucători pe care îi apreciem, îi urmărim, îi observăm, îi conducem. Este posibil să apară noi achiziții. Lucrăm la acest capitol. Deși a avut loc Liga Campionilor și Campionatul Moldovei, permanent am urmărit, am analizat. Este viața noastră. Ne pregătim din timp”, a spus specialistul ucrainean.
Luni, 13 decembrie, Sheriff își va afla următorul rival în competiția europeană. Tragerea la sorți pentru 1/16 de finală a Ligii Europa va avea loc la ora 14:00 la Nyon.

„Sincer, nu vreau italieni. Nu știu de ce, dar nu vreau. După meciurile cu Inter nu vreau. Un campionat bun și dificil, și echipe cu caracter. Dintre restul, cine va fi va fi. N-aș vrea nici Dinamo Zagreb, ne-am întîlnit deja cu ei. Vreau pe cineva nou. nu vreau sa ghicesc. Vom juca”, a spus Iuri Vernidub.


Sheriff va relua pregătirile pentru partea a doua a campionatului și pentru play-off-ul Europa League pe 14 ianuarie. Primele meciuri din playoff din Europa League sînt programate pentru 17 și 24 februarie.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?