X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 223
Transnistria stiri: 1417

Rîngaci și-a împărtășit emoțiile după participarea la Jocurile Olimpice

6 aug. 10:45   Sport
2 ore in urma 1247 0

Luptătoarea Irina Rîngaci, care a evoluat la Jocurile Olimpice luni, 5 august, a vorbit pentru prima dată despre cum se simte după înfrîngere. Sportiva a scris despre aceasta într-o postare pe rețelele de socializare, transmite Noi.md.

„Cu regret, părăsesc această competiție cu o înfrîngere. Este o înfrîngere destul de dureroasă pentru mine! Îmi pare rău că am dezamăgit atîta lume, care a sperat și a crezut în mine. Olimpiada reprezintă și un test psihologic, iar eu l-am pierdut. Au fost piedici, tensiuni, presiune, dar asta e! Se bucură unii de scîrba altora”, și-a împărtășit emoțiile Irina Rîngaci, într-o postare pe Facebook.

În ciuda eșecului, Rîngaci nu renunță și promite că va reveni la Jocurile Olimpice:

„Scriu aceste gînduri cu mare durere, pentru că știu de ce și pentru ce am venit la Paris. Din păcate, nu am reușit de această dată. Țin capul sus și merg mai departe, iar într-o zi sper să mă întorc pe saltele olimpice. Le mulțumesc celor care au ținut pumnii strînși pentru mine!”, a mai scris Irina Rîngaci.

Amintim că luptătoarea moldoveană de stil lupte libere, Irina Rîngaci, nu a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului feminin de lupte 68 kg la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. În optimele de finală ea a cedat în fața sportivei din Coreea de Nord, Sol Gum Pak cu scorul de 6:10.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав