X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4135

Radu Albot, la un pas de tabloul principal la US Open

22 aug. 21:58   Sport
10 ore in urma 1395 0

O singură victorie îl desparte pe Radu Albot de prezența pe tabloul principal de la US Open și premiul de o sută de mii de dolari. Tenismenul din Republica Moldova a ajuns în finala calificărilor la competiția de Mare Șlem, după un meci dificil.

În runda secundă din preliminariile prestigiosului turneu american, Radu Albot s-a întîlnit cu Luca van Assche, aflat cu 27 de poziții mai sus în clasamentul mondial decît sportivul din Republica Moldova, transmite tvrmoldova.

Jucătorul de la Chișinău și-a adjudecat primul act, cu rezultatul de 6 la 2.

În manșa secundă, însă, francezul nu i-a lăsat nicio șansă și a învins, cu scorul categoric de 6 la 0. Cu o dominație totală a început și setul decisiv, Radu Albot fiind condus cu 3 la 0.

El a reușit, totuși, să bifeze două break-uri și să întoarcă soarta confruntării în favoarea sa. Într-un final, reprezentantul Republicii Moldova a cîștigat, cu 6 la 4.


Radu Albot a ajuns în finala calificărilor de la US Open, avînd deja garantat un cec în valoare de 52 de mii de dolari. Astăzi, el se va bate cu niponul Shintaro Mochizuki, clasat pe locul 155 în ierarhia ATP. Dacă va obține o nouă victorie, sportivul de la Chișinău își va asigura prezența pe tabloul principal și, totodată, un premiu de o sută de mii de dolari.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав