X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4162

Radu Albot, debut cu victorie la turneul Challenger de la Guangzhou

10 sep. 13:25   Sport
12 ore in urma 1400 0

Radu Albot (134 ATP) a cîștigat meciul din primul tur al turneului Challenger din China. El a trecut în 3 seturi de adversarul său, Yaojie Zeng (1245 ATP), scorul partidei fiind 6-4, 6-7, 7-5.

Radu Albot s-a deplasat în Asia pentru a participa la turneul Challenger din China. El este favoritul 5 al competiției, iar în primul tur a jucat cu un jucător mult mai slab cotat.

Yaojie Zeng a primit un wildcard din partea organizatorilor, iar el i-a răsplătit cu un joc mai mult decît solid.

Radu a început în forță partida, iar după primul set conducea cu 6-4. Al doilea set avea să fie mult mai complicat. Albot a făcut 3 break-uri, însă Zeng a revenit de fiecare dată și a trimis setul în tie-break, acolo unde avea să se impună la 2.

Actul decisiv a fost dramatic. Radu Albot a salvat 3 mingi de meci pe serviciul chinezului, ca mai apoi să se impună la 5. Meciul a durat 3 ore și cu siguranță a fost mult mai dificil decît ne așteptam cu toții.


Guangzhou International Challenger este un turneu de tenis desfășurat în Guangzhou, China. Evenimentul a fost organizat în 2008 ca parte a ATP Challenger Series și în 2011 ATP Challenger Tour. Meciurile sînt jucate pe terenuri hard.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав