X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4131

Cinci jucători ai Petrocub și-au prelungit contractele

2 sep. 11:45   Sport
8 ore in urma 1952 0

Clubul de fotbal „Petrocub” din Hîncești a anunțat oficial prelungirea contractelor de muncă cu 5 jucători din echipa de bază.

Potrivit Media sport, astfel, pentru Petrocub vor continua să joace Vladimir Ambros, Ion Jardan, Maxim Potîrniche și Serghei Platica. Pentru ce termen au fost prelungite contractele, nu s-a anunțat.

De asemenea, se menționează că Victor Mudrac și-a prelungit contractul pînă în decembrie și va putea participa la toate meciurile din turneul principal al Ligii Conferințelor, inclusiv la ultimele 2 jocuri din decembrie.

În afară de jucători, și-au prelungit contractele și membrii staff-ului tehnic: Marcel Reșitca (antrenor secund), Denis Romanenco (antrenorul portarilor), Adrian Mihaluța (medic), Ștefan Botezaru (fizioterapeut) și Valeriu Pljhnic (administrator).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав