Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Provocarea istorică lansată de Nurmagomedov, după ultimul cîștig

9 sep. 2019,, 20:30   Sport
3212 0

Rusul Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins azi-noapte prin KO pe americanul Dustin Poirier (30 de ani) și a ajuns la un palmares incredibil în UFC, 28-0.

Nurmagomedov bate toate recordurile în sporturile în UFC. Lupta de la Abu Dhabi, împotriva americanului Dustin Poirier, s-a sfîrșit în runda a treia.

Rusul a reușit să își facă adversarul să cedeze, apoi a lansat o provocare istorică: l-a invitat pe legendarul George St-Pierre, 38 de ani, (26 de victorii din 28 de meciuri) să revină în octogon!

„Poate voi reuși să mă lupt cu George St-Pierre. E un star uriaș al acestui sport, un mare campion și un tip pe cinste. E un exemplu pentru toți! Dacă revine, propun ca toți banii din bursă, chiar de-ar fi 30 de milioane de euro, să fie donați copiilor din Africa”, a spus Nurmagomedov după meci.

Cel mai probabil, următorul adversar al lui Nurmagomedov va fi însă Toni Ferguson.


Nurmagomedov nu l-a uitat pe irlandezul Conor McGregor, luptător pe care l-a învins în urmă cu 11 luni.

„De ce nu s-a întîmplat nimic de data asta? De ce am avut atît de mult respect unul față de celălalt?” Dacă vă amintiți meciul meu precedent, cu omul ăla lipsit de respect (n.r. Conor McGregor), am fost nevoit să fac atîtea rahaturi. Vreau să uit tot! MMA-ul este despre respect!”, l-a înțepat Nurmagomedov după meci pe McGregor..

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?