Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Prima ediție a turneului de fotbal „ALL STARS” a avut loc în satul Sireți ©

9 iul. 13:01   Sport
6315 0

Pe 6-7 iulie, în satul Sireți din raionul Strășeni, s-a desfășurat prima ediție a turneului de fotbal „ALL STARS”, organizat de FC Real Sireți, informează Noi.md

La competiție au participat 13 cluburi de fotbal, printre care FC Real Sireți, FC Zimbru, FC Sheriff, Academia Radu Rebeja, Das School, FC Băcioi, CS Carpen, FC MoldProgres, FC Toro, FC Rapid, FC Alravo, FC Sporting și Academia Gloria, cu jucători născuți în anii 2015-2016.

În cadrul lansării evenimentului, Leonid Boaghi, primarul satului Sireți, și-a exprimat mîndria că un eveniment atît de frumos este organizat în localitate. „Noi sîntem mîndri de fiecare dată că reușim să organizăm evenimente atît de frumoase aici la Sireți. Sportul este viață, sportul trebuie promovat și spor în tot ce vă doriți să faceți.”

Anastasia Cojocari, vicepreședintele FC Real Sireți, spune că turneul este la prima ediție, iar scopul principal al evenimentului este promovarea acestui gen de sport.

„Ne bucurăm foarte mult să fim la prima ediție a turneului de fotbal „ALL STARS”. Acest turneu a fost organizat cu scopul de promovare a acestui minunat gen de sport. Ne bucurăm enorm de mult că avem atît de mulți copii implicați și iubitori de fotbal. Le dorim cît mai multe victorii, cît mai multă voie bună și să savureze din plin acest turneu.”

La rîndul său, Vladimir Rebeja, președintele FC Real Sireți, a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea turneului.

„A fost un efort destul de mare depus,” a spus el, exprimîndu-și speranța că va avea parte de susținerea respectivă și la evenimentele ulterioare pe care intenționează să le organizeze.

Primele patru locuri au fost premiate cu cupe, medalii și diplome. De asemenea, s-au acordat premii speciale pentru „Cel mai bun portar”, „Cel mai bun apărător”, „Cel mai bun atacant” și „Cel mai bun mijlocaș”.

Sponsorii au oferit vouchere pentru părinți în semn de recunoștință pentru susținerea copiilor. Participanții clasați pe restul locurilor au primit și ei cadouri.

Printre sponsorii turneului este și Grupul de Companii DAAC, iar paza și menținerea ordinii publice a fost asigurată de Organizația Particulară de Pază „CHESTOR – Security”.

1
0
0
1
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?