Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Polemici în jurul Maratonului: Unul dintre organizatori a dat replică celor nemulțumiți de ambuteiaje

1 oct. 2018,, 11:10   Sport
3613 2

Unul dintre organizatorii Maratonului Internațional Chișinău 2018 a publicat un mesaj pe Facebook, dînd replică unor oameni care s-au arătat nemulțumiți de sistarea traficului rutier pe bulevardul Ștefan Cel Mare în acest weekend.

„Dacă cineva vrea ca maratonul să fie anulat doar pentru ca unii oameni să ajungă la piața cu 15 minute mai repede ca șă-și cumpere o bucată de brînză, atunci, țara noastră nu mai are șanse”, a scris Dmitri Voloșin.

Directorul Sporter, Dmitri Voloșin a precizat că principalul scop al maratonului a fost dezvoltarea turismului și crearea unor relații de prietenie și solidaritate între oameni.

„Evenimentele sportive sînt, probabil, singurul lucru din Moldova care aduce lumea împreună, indiferent de opțiuni politice, naționalitate sau vectorul geopolitic. Oamenii se bucură, se îmbrățișează, chiar și împreună cu cei necunoscuți, peste tot sînt zîmbete și piața este plină cu emoții pozitive”, a scris Voloshin pe Facebook.

„Dacă cineva vrea ca maratonul să fie anulat pentru ca unii oameni să poată ajunge la piața cu 15 minute mai repede pentru a-și cumpăra o bucată de brînză, atunci, țara noastră numai are șanse”, a mai adăugat organizatorul.


Anterior, unii șoferi și pasageri din microbuze s-au arătat nemulțumiți de sistarea circulației rutiere pe bulevardul Ștefan cel Mare și Strada Ciuflea, dar și pe unul dintre sensurile de circulație de pe viaduct.

Circa 18.000 de persoane, inclusiv 500 de cetățeni străini, au participat la Maratonul Internațional Chișinău. Cei peste 40 de cîștigători au primit cadouri din partea partenerilor și premii bănești. Fondul total de premii al „Maratonului de la Chișinău” a fost de 100 000 de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?