Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

Novak Djokovic figurează în lista participanților la Australian Open

9 dec. 2021,, 23:30   Sport
2196

Tenismanul sîrb Novak Djokovic figurează pe lista participanţilor la viitoarea ediţie a turneului Grand Slam al Australian Open. Anunţul a fost făcut de organizatorii turneului de la Antipozi pe site-ul oficial.

Participarea la Melbourne a liderului mondial era incertă din cauza incertitudinilor legate de eventuala sa vaccinare împotriva Covid-19, condiţie obligatorie impusă de autorităţile australiene, transmite Noi.md.

Numele lui Novak Djokovic a apărut şi printre cele ale jucătorilor care vor apăra culorile Serbiei la ATP Cup, competiţia rezervată echipelor naţionale, care va avea loc la începutul lunii ianuarie, la Sydney.

Cîştigătorul a trei dintre cele patru turnee de Grand Slam în sezonul trecut şi campion la Australian Open de nouă ori în cariera sa, Djokovic va deveni, în cazul unui nou succes la Melbourne, primul tenisman din istorie care cucereşte 21 de titluri de Mare Şlem.

Dacă Djokovic se regăseşte în listă, atunci Serena Williams va fi marea absentă a competiţiei din Australia. Fostul lider mondial în clasamentul WTA a dezvăluit că nu va participa la competiție deoarece nu se simte pregătită din punct de vedere fizic.


Australian Open va avea loc în perioada 17 şi 30 ianuarie 2022.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав