X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Neymar a suferit un accident la gleznă

29 noi. 2021,, 10:10   Sport
3196 0

Atacantul Neymar, accidentat la gleznă, a ieşit pe targă, cu ochii în lacrimi, în meciul de la Saint-Etienne, cîştigat cu 3-1 de Paris Saint-Germain, la care fundaşul Sergio Ramos a debutat, în etapa a 15-a din Ligue 1, transmite Noi.md cu referire la safenews.md.

La o intrare a lui Yvann Macon, brazilianul a căzut pe adversarul său şi glezna sa stîngă s-a răsucit în urma impactului. Afişîndu-şi imediat durerea, Neymar a fost nevoit să iasă pe targă în minutul 87, înlocuit de Eric Junior Dina Ebimbe.

“Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram.

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a declarat după meci că jucătorul simte dureri la gleză și, cel mai probabil, este vorba despre o entorsă.

„Vom vedea mîine rezultatele examinării medicale. Trebuie să recunosc că am fost șocat cînd am văzut imaginile cu momentul accidentării. sînt impresionante! Sper că nu este ceva grav și că va putea să revină rapid alături de noi. Dar primele semne nu sînt bune”, a spus Pochettino, potrivit RMC Sport.


Pe zăpadă, vicecampioana Franţei s-a impus în ciuda replicii bune date de Saint-Etienne, care a rămas în zece oameni în minutul 45, cînd a fost eliminat Timothee Kolodziejczak. Toate cele trei goluri ale parizienilor, reuşite de Marquinhos (minutele 45+2, 90+1) şi Angel Di Maria (79), au venit în urma unor pase ale lui Lionel Messi.

Golul gazdelor a fost reuşit de Denis Bouanga (23).

Experimentatul fundaş spaniol Sergio Ramos (35 de ani) a avut un debut reuşit la PSG. Venit în vară de la Real Madrid, fundaşul a fost indisponibil pînă acum din cauza accidentărilor la gambă şi la genunchi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?