X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Naționala de juniori a R. Moldova a suferit înfrângere în debutul preliminariilor pentru Campionatul European 2024

28 sep. 2023,, 22:58   Sport
2073 0

Naționala de juniori a Republicii Moldova a suferit înfrîngere în debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024. „Micii tricolori” au pierdut, cu scorul de 2 la 3, la capătul unei bătălii crîncene cu Suedia.

După doar patru minute de la fluierul de start, selecționata Republicii Moldova a deschis scorul prin Nichita Caragheorghi. Au urmat două goluri ale reprezentativei Suediei, care au fost semnate de Jonah Kusi-Asare, transmite tvrmoldova.

În debutul actului secund, Ilie Efros a marcat golul egalizator pentru „micii tricolori”, dar același atacant suedez a mai înscris o dată. Jonah Kusi-Asare și-a completat hat-trick-ul și a avut rolul decisiv în victoria naționalei sale pe terenul de la Chișinău.

Pentru selecționata pregătită de Igor Negrescu urmează duelul cu Polonia, care s-a impus ieri, fără drept de apel, în confruntarea cu Letonia, scor 3 la 0.

Partida este programată pentru sîmbătă și se va juca pe terenul secund al Complexului Sportiv „Zimbru”, cu începere de la ora 16. Naționala Republicii Moldova are nevoie de victorie pentru a păstra, în continuare, șansele de calificare în etapa de elită a preliminariilor pentru EURO 2024.

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?