X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nadal a anunţat că nu va participa la Australian Open

7 ian. 17:20   Sport
2625 0

Jucătorul spaniol de tenis, Rafael Nadal, a anunţat că nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului care va începe săptămîna viitoare.

Sportivul a invocat o "microruptură musculară", la mai puţin de o săptămînă după ce a revenit în competiţii după o absenţă de un an din cauza unei accidentări.

"În acest moment, nu sînt pregătit să joc meciuri de cinci seturi la nivelul maxim care se cere. Mă întorc în Spania pentru a discuta din nou cu echipa medicală, să urmez tratamentul indicat, să mă odihnesc", a scris Nadal în rețelele sociale, notează Noi.md cu referire la agerpres.ro.

Vineri, Nadal, care a avut nevoie de o mică intervenţie medicală în timpul înfrîngerii din sferturile de finală de la Brisbane (ATP), a descris după meci o durere musculară în zona unde a avut o accidentare contractată cu un an mai devreme.

Nadal, 37 de ani, care a revenit în competiţie, în Australia, după aproape un an de pauză din cauza unei accidentări, a fost nevoit să meargă la vestiar în timpul meciului cu Jordan Thompson pentru a primi îngrijiri, după ce a simţit dureri în partea superioară a coapsei stîngi.


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?