X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4136

Echipele naționale de tineret ale Moldovei și Georgiei vor juca un meci din etapa de calificare la EURO 2025

5 sep. 11:00   Sport
4 ore in urma 832 0

Astăzi, de la ora 19:00, pe stadionul „Batumi Arena” din Georgia va avea loc un meci din etapa grupelor de calificare la Campionatul European 2025 între echipele de tineret (U-21) ale Georgiei și Moldovei.

Ștefan Stoica, antrenorul Naționalei Moldovei U21, a făcut o declarație înainte de meciul de mîine cu Georgia din preliminariile CE-2025.

„Ne aflăm într-un moment crucial al campaniei de calificare pentru Campionatul European de Fotbal 2025. Meciul împotriva reprezentativei similare din Georgia este extrem de important, și sîntem conștienți de provocările care ne așteaptă.

Echipa Georgiei este una competitivă, au jucători care evoluează în campionate tari, dar sînt convins că avem pregătirea necesară și sîntem motivați să oferim un meci de calitate.

Obiectivul nostru este să ieșim pe teren cu determinare și să punem în aplicare strategia pe care am lucrat-o. Am încredere în echipa noastră, în pregătirea lor și în capacitatea lor de a face față oricărei situații.


Este important să rămînem concentrați pe tot parcursul meciului și să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține un rezultat pozitiv. Avem mulți jucători de calitate, iar asta se va simți pe teren, deoarece am venit să luăm cele trei puncte acasă.

Aș vrea să mulțumesc suporterilor noștri care ne-au susținut de-a lungul întregii campanii. Prezența lor ne dă un impuls suplimentar și sîntem hotărîți să-i răsplătim cu o evoluție pe măsură. Sperăm să reușim să facem un pas important spre obiectivul nostru final și să le oferim fanilor o bucurie”, a declarat Ștefan Stoica.

După cum menționează Media sport, în prezent ”tricolorii” Under-21, avînd șase puncte, ocupă locul patru în Grupa C. Sînt devansați de Suedia (10 puncte), Georgia (13 puncte) și Olanda (21 puncte).

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав