Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moldova se califică, în premieră, într-o semifinală de Campionat European de fotbal pe plajă

31 iul. 2021,, 13:17   Sport
2768 0

Naționala Moldovei a obținut calificarea în semifinala Campionatului European de fotbal pe plajă, datorită victoriei obținute împotriva Bulgariei, scor 3-1.

Tricolorii au obținut a doua victorie consecutivă la turneul final al Campionatului European de fotbal pe plajă în cadrul grupei B, după ce în primul meci a învins Slovacia cu scorul de 6-0. Este pentru prima dată cînd Moldova ajunge în această fază a competiției din istoria participării țării noastre în turneele de fotbal pe plajă.

În următorul act al competiției, naționala Moldovei va întîlni Cehia. Partida se va disputa astăzi, 31 iulie, de la ora 18.30, pe Arena din parcul La Izvor al Capitalei. Federația Moldovenească de Fotbal(FMF) invită toți amatorii de fotbal să susțină tricolorii din tribunele stadionului construit de FMF. Intrarea la meci este liberă.

Cîștigătoarea Campionatului European, grupa B, va accede în elita fotbalului de plajă continental și va obține dreptul de a participa în cele mai importante competiții de fotbal pe plajă din lume.

Amintim că Republica Moldova organizează, în premieră,Campionatul European de fotbal pe plajă. Toate meciurile din cadrul competiției se desfășoară în perioada 28 iulie – 1 august.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?