X 
Arşiţa stiri: 225
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4134

Jucătorii moldoveni de fotbal pe plajă au semnat contracte noi: „Oriunde ne vom afla, vom reprezenta cu mîndrie Moldova”

21 aug. 17:54   Sport
5 ore in urma 986 0

Căpitanul echipei naționale de fotbal pe plajă a Moldovei, Grigore Cojocari, precum și jucătorii din echipa „Nistru” Chișinău Petru Popescu și Nicolae Garanovschi au semnat contracte cu „Vybir” din prima divizie a Ucrainei.

„Pentru noi aceasta este o nouă provocare. Nu pot să vă dau informații detaliate despre suma contractului, dar oriunde ne vom afla, vom reprezenta cu mîndrie Moldova. Am fost invitați în această echipă după ce am cîștigat competiția europeană la Chișinău”, a declarat Petru Popescu, transmite mediasport.md .

De menționat că, recent, naționala de fotbal pe plajă a Moldovei a ajuns, alături de cele mai bune 12 echipe europene, în Super Finala Euro Beach Soccer League-2024, care va avea loc în perioada 10-15 septembrie în Italia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În curînd, în centrul capitalei moldovenești va apărea monumentul Reginei Maria a României. Dar monumentele căror personalități moldovenești celebre considerați că ar trebui instalate pe străzile noastre?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав