Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Messi a părăsit terenul în lacrimi, iar Argentina a cîștigat Copa America 2024

15 iul. 10:10   Sport
1612 0

Argentina a reușit să-și apere trofeul și a cîștigat și ediția 2024 de Copa America, după o finală contra Columbiei, scor 0-0 (1-0 după prelungiri).

Niciuna dintre cele două echipe nu a putut da lovitura în primele 90 de minute, astfel că partida a avut nevoie de prelungiri.

În a doua repriză de prelungiri, mai exact în minutul 112, Lautaro Martinez, din pasa lui Lo Celso, a reușit să înscrie golul care a decis cîștigătoarea turneului.

În lacrimi, Messi a ieșit accidentat de pe teren! Argentina, cîștigătoarea Copa America 2024

Messi a mai acuzat probleme medicale pe parcursul acestui turneu. Căpitanul Argentinei a fost menajat în ultimul meci din grupe, scor 2-0 cu Peru, iar nici la următoarea confruntare, din sferturi, contra Ecuadorului, nu a arătat cea mai bună formă fizică.

În cele din urmă, corpul său a cedat în minutul 66 al partidei, iar Lionel Messi, extrem de emoționant, a părăsit terenul în lacrimi, din cauza faptului că nu-și mai putea ajuta naționala într-o partidă cu trofeul pe masă, anunță Noi.md cu referire la digisport.ro


În cele din urmă, zîmbetul i-a revenit pe buze în momentul în care Lautaro Martinez a înscris în poarta Columbiei.

Rămîne de văzut dacă Messi va mai continua să joace pentru naționala ”Albicelestă”, întrucît, ajuns la 37 de ani, a cîștigat deja trei trofee consecutive (Copa America, Cupa Mondială, Copa America) și este greu de crezut că va mai fi la același nivel fizic și la următoarea ediție a Cupei Mondiale.

2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?