Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Messi pleacă într-un turneu istoric în Hong Kong

9 dec. 2023,, 11:45   Sport
2739 0

Lionel Messi se pregătește să participe la un turneu istoric în Hong Kong, Inter Miami anunțînd că o deplasare în Orientul Îndepărtat va face parte din planurile sale de pre-sezon, planuri care l-ar putea include și pe Luis Suarez.

Franciza din MLS nu a mai vizitat niciodată Asia, fiind programat un prim turneu internațional din scurta istorie a clubului. Aceștia trebuiau să participe la un turneu în China la finalul campaniei din 2023, dar s-a renunțat în cele din urmă la plan.

Cu toate acestea, Inter Miami va înfrunta pe 4 februarie, pe stadionul național cu o capacitate de 40.000 de locuri, echipa Hong Kong Team - o colecție din cei mai buni jucători din prima divizie a Ligii Hong Kong First Division.

Messi ar trebui să joace în această partidă, iar Luis Suarez ar putea fi, de asemenea, adus la club pînă atunci, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Biletele pentru meciul din Hong Kong vor fi puse în vînzare pe 15 decembrie. De asemenea, Inter Miami încearcă să perfecteze și alte cîteva meciuri amicale de pre-sezon, fiind deja confirmat faptul că va întîlni echipa națională din El Salvador într-un meci demonstrativ pe 19 ianuarie 2024.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?