Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Maia Sandu a venit cu un mesaj pentru sportivi

27 mai. 14:52   Sport
5174 1

Șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare pentru sportivii noștri, care s-au întors de la Campionatul European de lupte U-23 de la Baku, cu rezultate foarte bune. Irina Rîngaci a revenit acasă cu medalia de aur și a devenit din nou campioană europeană.

„La doar 22 de ani, Irina este deja triplă campioană europeană și campioană mondială la această categorie de vârstă, dar și campioană mondială și europeană la seniori. Știm că visul ei este o medalie olimpică, îi vom ține pumnii la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară”, a menționat Președinta Maia Sandu.

Cu aur s-a întors acasă și Radu Lefter, care a obținut un rezultat istoric pentru Moldova. Radu este primul sportiv moldovean care a câștigat aurul la lupte libere la un campionat european U-23. Președinta i-a felicitat și pe Mihaela Samoil, Serghei Cilcic, Constantin Chirilov și Ion Demian, care au luat bronzul și datorită cărora drapelul Republicii Moldova a fost arborat, de mai multe ori, pe podiumul competiției.

„Dragi sportivi, sunteți adevărați ambasadori ai țării noastre în lume. Ați reușit să construiți cariere de succes prin efort și perseverență și vă mulțumim pentru că, prin exemplul vostru, demonstrați că munca onestă aduce rezultate și că Moldova poate”, a mai punctat șefa statului.

8
1
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?