X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Lupte captivante și rezultate impresionante la Campionatul Republicii de lupte Voievod 2023 ©

25 dec. 2023,, 17:20   Sport
4292 0

Un eveniment deosebit în lumea sportului din Republica Moldova, a avut loc pe final de an, în satul Pănășești din raionul Strășeni, care a găzduit Campionatul Republicii de lupte naționale Voievod 2023.

Evenimentul nu este doar o simplă competiție, ci și o ocazie de a celebra tradiția și spiritul voievodal. Participanții au avut posibilitatea de a-și demonstra măiestria în lupte captivante, într-o atmosferă plină de emoție și entuziasm.

Prezent la evenimetul, Nicolae Pascaru, președintele Federației Naționale de lupte Voievod, a subliniat importanța acestui eveniment: "Astăzi, pentru Federația Națională de lupte Voievod, este un eveniment important, pentru că găzduim Campionatul Republicii, unde participă sportivi din circa 30 de raioane ale țării. Participă 400 de sportivi, cei mai buni, care vor deveni în mare parte campioni Republicani. Vrem să mulțumim antrenorilor, arbitrilor, sportivilor, părinților, acestor frumoși copii care împreună creează o atmosferă extraordinară pentru campionat.", a punctat, Nicolae Pascaru.

Potrivit lui, pentru anul viitor, obiectivele Federației sunt foarte mărețe, deoarece își propune organizarea mai multor evenimente, inclusiv a Campionatului European la noi în R.Moldova.

La rîndul sau, Oleg Sclifos, vice-președintele Federației Naționale de lupte Voievod, a menționat rezultatele remarcabile obținute de tinerii din cadrul Federației la Campionatul Mondial, de unde au revenit cu rezultate foarte bune.

“Ne-am deplasat cu un lot foarte impunător și am adus de acolo rezultate destul de bune. Am făcut pași impresionanți pe arena profesionistă, unde sportivii au avut doar victorii.” a spus Sclifos.

Partenerul gerenal al Campionatului este DAAC-Hermes, marca de automobile GEELY Moldova. Eveniment susținut de partenerii media: moldovenii.md, noi.md și viza.md.

6
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?