Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Luptătoarele din Moldova au urcat pe podium la turneul Zagreb Open

15 ian. 11:29   Sport
2101 0

Luptătoarele Mariana Draguțan (55 kg), Anastasia Nichita (57 kg) și Mariana Cherdivară-Eșanu (59 kg) au urcat pe podium la turneul Zagreb Open.

Anastasia Nichita s-a ales cu medalia de bronz, după ce a cedat doar în fața viitoarei cîștigătoare a categoriei de greutate 57 kg, chinezoaica Kexin Hong. În rest, trei victorii categorice pentru Anastasia Nichita, cu Luisa Melendres (Ecuador), Giullia Oliveira (Brazilia) și Zhala Aliyeva (Azerbaidjan), transmite olympic.md

Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat și Mariana Draguțan (55 kg). Asta după ce le-a învins pe poloneza Magdalena Glodek și ucraineanca Albina Rillia. În semifinale, ea a cedat în fața polonezei Roksana Zasina.

Mariana Cherdivară-Eșanu a obținut medalia de argint la turneul Zagreb Open. Asta după ce a înregistrat două victorii în categoria de greutate 59 kg, cu maghiara Nikolett Szabo și azera Alyona Kolesnik și o înfrîngere cu ucraineanca Alina Filipovych. În această categorie de greutate au concurat doar 4 luptătoare.

La 53 kg a concurat Iulia Leorda, dar a cedat în optimi în fața Anastasiei Blayvas din Germania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?