X 
Arşiţa stiri: 222
Jocurile Olimpice stiri: 300
Transnistria stiri: 1464

Lupta pentru titlul de campion UFC s-a încheiat înainte de termen

18 aug. 16:00   Sport
9 ore in urma 2268 0

Du Plessis l-a învins anticipat pe Adesanya și și-a apărat titlul UFC la categoria mijlocie.

Luptătorul sud-african de arte marțiale mixte (MMA), campionul la categoria mijlocie al Absolute Fighting Championship (UFC), Dricus du Plessis, și-a apărat titlul promoției, informează gazeta.ru

La turneul UFC 305, care a avut loc în Australia, el l-a învins pe Israel Adesanya din Noua Zeelandă. Lupta, care a fost anunțată ca un concurs de cinci runde, s-a încheiat în runda a patra, după ce Du Plessis a folosit o strîngere de gît pentru a-și forța adversarul să cedeze.

Du Plessis a cîștigat 22 de lupte în cariera sa de MMA, cu două înfrîngeri. Luptătorul este un fost campion Extreme Fighting Championship la categoria welterweight și middleweight, precum și un fost campion KSW la welterweight.

Adesanya a disputat 28 de lupte în cariera sa, această înfrîngere fiind a patra. El luptă la nivel profesionist din 2011 și este cunoscut pentru faptul că a participat la turnee pentru UFC, Glory, Kunlun Fight și alte organizații de lupte. Adesanya a fost de două ori campion UFC la categoria mijlocie.


În evenimentul co-main al UFC 305, Kai Kara-France l-a învins pe Steve Erceg. Lupta s-a încheiat cu victoria lui Kara-France prin knockout tehnic în prima rundă.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав