X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Lilian Popescu, prezentat în calitate de antrenor al lui Zimbru. Anunță planuri promițătoare

1 sep. 2022,, 15:06   Sport
2888 0

Lilian Popescu a fost prezentat drept noul antrenor principal al lui Zimbru Chișinău în cadrul unui eveniment la care a participat și președintele „galben-verzilor”, Nicolae Ciornîi. Obiectivul noului tehnician este scoaterea din criză a echipei din capitală pînă la finalul acestui sezon, transmite tv8.md.

Președintele Nicolae Ciornîi a fost foarte entuziasmat la eveniment și a declarat că nu a stat mult pe gînduri pentru numirea lui Lilian Popescu la funcția de antrenor principal la Zimbru Chișinău.

Realitatea este că Lilian Popescu a semnat un contract pînă la finalul acestui sezon, iar noul tehnician a declarat că își dorește ca Zimbru să ajungă o echipă de top.

Lilian Popescu va fi ajutat pe banca tehnică a echipei Zimbru de asistenții Dumitru Arabadji și Alexandru Onică, dar și antrenorul de portari Anatolie Chirinciuc.

Tehnicianul „galben-verzilor” a declarat că se gîndește doar la victorie în meciul de duminică din deplasare cu Milsami Orhei, în etapa a 6-a a Super Ligii.


Lilian Popescu a preluat-o pe Zimbru după ce preferat să ia o pauză după despărțirea de Petrocub Hîncești. În cariera sa, tehnicianul în vîrstă de 48 de ani a mai pregătit fostele formații Olimpia Bălți, Nistru, Costuleni, Veris și FC Tiraspol, dar și pe Sheriff.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?