X 
Arşiţa stiri: 193
Jocurile Olimpice stiri: 156
Transnistria stiri: 1458

Lilian Popescu: „Penalty-ul ne-a stricat toate planurile”

26 iul. 16:30   Sport
5 ore in urma 1118 0

Antrenorul principal al echipei Zimbru Chișinău, Lilian Popescu, a comentat înfrîngerea suferită de clubul din capitală în primul meci al turului 2 preliminar al Ligii Conferințelor, în meciul cu Ararat-Armenia, cu scorul de 0:3.

El a precizat că după un astfel de rezultat este foarte greu de vorbit despre eventuale șanse de a ajunge în turul următor al Ligii Conferințelor.

„Dacă am fi marcat primii, dar cînd scorul era de 0-0 noi am avut două ocazii minunate, meciul ar fi putut lua o altă turnură. Înțelegeam că momentul se va ivi și era important să nu-l ratăm, dar penalty-ul ne-a stricat toate planurile. Și apoi au început să ne lovească pe contraatacuri”, a declarat Lilian Popescu.

El a subliniat că Ararat Armenia este o echipă organizată și foarte puternică, cu jucători dotați tehnic individual, mai ales în momentele de confruntare unu la unu.

„Din păcate, avem o problemă cu jucătorii accidentați. Andrei Macrițchii juca în echipa principală, dar a fost înlăturat pentru o lună și jumătate din cauza unei accidentări. Contam și pe Evghenii Zubeico”, a declarat antrenorul principal al echipei Zimbrului Chișinău.


Lilian Popescu a spus că întreaga responsabilitate pentru înfrîngere o poartă întotdeauna antrenorul principal.

„Cred că am greșit ceva dacă nu putem înscrie în poarta goală, dar noi primim goluri. Fotbalul nu înseamnă doar victorie. Înfrîngerea este și ea un rezultat, dacă vei tragi concluziile corecte din ea”, a subliniat el.

Reamintim că meciul retur va avea loc pe 1 august, de la ora 18:00, la Erevan, Armenia.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав