X 
Arşiţa stiri: 197
Jocurile Olimpice stiri: 158
Transnistria stiri: 1415

Ce a declarat antrenorul Sheriff după înfrîngerea în fața suedezilor de la Elfsborg

26 iul. 15:30   Sport
5 ore in urma 1393 0

Antrenorul principal al echipei „Sheriff” Tiraspol, Iurii Gura, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale în fața echiei suedeze „Elfsborg” cu scorul minim de 0:1, în primul meci din turul 2 preliminar al Europa League.

- Este greu să comentez. Pot doar să le mulțumesc băieților, ei au îndeplinit tactic ceea ce am jucat, toate rearanjările. Poate că meciul de astăzi nu a fost frumos, dar a fost o partidă de șah pe care am vrut s-o jucăm cu ei. Acel penalty a decis soarta întregului meci. Poziții standard pe care le-am jucat la antrenamente - puteam să marcăm, dar nu am făcut-o. Este greu, ce pot să spun....

- A fost un deja vu că totul se repeta la fel ca în primul joc cu Zire. Poate că se va primi aceeași continuare de succes?

- Să dea Dumnezeu să se împlinească acest lucru. Mi-aș dori să se întîmple din nou. Îi vom cere Atotputernicului să facă să se întîmple așa (zîmbește).

- Sînteți de acord că echipa a început să joace mai bine decît în meciurile anterioare?


- Încercăm să ne întărim jocul în fiecare zi, băieții încep să se înțeleagă. Astăzi au luptat ca niște lei. Vreau să le mulțumesc mult. Ocazii au fost, dar nu au reușit. Ne vom strădui.

- Ce lipsește? Un atacant de calitate sau noroc?

- Aș putea spune că și un atacant, dar și noroc. Deocamdată așa.

- În componența de start nu a existat un atacant evident, de fapt atacantul central a fost Allash. Care a fost motivul unei astfel de alegeri?

- Adversarul nostru înscrie mult atît în campionat, cît și în cupele europene. A trebuit să jucăm cu ei într-un mod complet diferit, să nu ne deschidem. Am vrut să jucăm altfel decît se așteptau ei de la noi. Allash a ieșit pe poziția care trebuia să o acoperim și să reconstruim, așteptînd ocaziile și contraatacurile lor. Fiecare a făcut ceea ce i s-a cerut să facă. Am reușit să contraatacăm, dar nu ne-a ajuns doar un pic.

- Ați făcut doar două înlocuiri - Akanbi și Ouattara, care nu au mai fost pe teren de mult timp. Cum vi se pare jocul lor?

- Foarte bine, au intrat pe teren ca înlocuitori. Dar este foarte greu să ieși într-un astfel de meci.
Unii băieți au pierdut multă energie, a trebuit să muncim în apărare și să alergăm și în atac. Este greu să ieși la un astfel de meci, dar ei eu ieșit și s-au descurcat bine.

- Meciul retur din Suedia va fi greu. Cum veți motiva echipa? - Elfsborg va avea un sprijin mare pe stadion.

- Acolo nu este vorba doar despre susținere, dar și terenul va fi artificial. Și acesta va fi un dezavantaj. Vom încerca să îi încurajăm pe băieți să meargă acolo pentru a cîștiga și a merge mai departe.

0
0
2
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав