X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Jucătorul clubului Petrocub s-a transferat la adversarul hînceștenilor din Liga Campionilor

10 aug. 18:30   Sport
3662 0

Clubul APOEL din Cipru a anunțat oficial transferul mijlocașului ofensiv al clubului Petrocub David Abagna. Contractul este valabil pînă în luna mai 2027.

Menționăm că jucătorul ghanez a evoluat sub formă de împrumut la Petrocub din luna martie a acestui an, în timp ce aparține clubului Al Khalil din Sudan.

APOEL l-a observat pe jucător în meciurile din cadrul preliminariilor Ligii Campionilor unde a jucat cu Petrocub. Fotbalistul în vîrstă de 25 de ani a jucat 90 de minute în ambele meciuri.

Portalul Transfermarkt anunță că APOEL din Cipru a achitat clubului Al Hilal din Sudan suma de 100.000 de euro pentru transferul fotbalistului David Abagna.

Nu se cunoaște, dacă din această sumă i-a revenit ceva clubului din Hîncești pentru rezilierea anticipată a contractului de arendă.


Vă reamintim că fotbalistul ghanez s-a transferat la Petrocub în această iarnă. El a ratat primul meci din preliminariile Ligii Campionilor cu Ordabasy din Kazahstan din cauza conflictului dintre Petrocub și investitorul ghanez Nana Amponsah, dar a evoluat ulterior în trei meciuri, inclusiv în ambele confruntări cu APOEL.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав