X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1454

Investitorul ghanez al FC Petrocub a comentat încetarea cooperării

11 iul. 11:30   Sport
3378 0

Cîteva zile în urmă site-ul Moldfootball.com a scris că Petrocub și investitorul ghanez Nana Yaw Amponsah au întrerupt colaborarea, iar doi jucători – atacantul David Abagna și portarul Razak Abalora – din cauza unor neînțelegeri nu se mai antrenează cu echipa și nu au plecat în Kazahstan la meciul din Liga Campionilor.

Nana Yaw Amponsah pe pagina sa de Twitter a comentat situația creată.

"După un parteneriat de succes de şase luni cu CS Petrocub Hînceşti, în timpul căruia am realizat eventul fără precedent şi istoric, cîştigînd atît Superliga, cît şi Cupa Moldovei, Samaritan Investment a decis să se disocieze de administrarea şi operaţiunile clubului.

Această decizie a fost luată din cauza descoperirii unor activităţi neobişnuite în cadrul clubului si a unei nepotriviri în viziunea privind direcţia sportivă viitoare a clubului.

Fiind un consorţiu respectabil cu un istoric dovedit de succes, luăm aceste chestiuni în serios si am încredinţat echipei noastre juridice sarcina de a investiga şi de a urmări toate neregulile descoperite pînă la concluziile lor legale şi etice.

Afirmăm fără echivoc că am respectat toate condiţiile conform acordului, aşa cum va fi dezvăluit în timp, în ciuda numeroaselor încălcări şi violări din partea partenerilor noştri.

Apreciem realizările obţinute în timpul parteneriatului nostru si îi dorim clubului succes în eforturile sale viitoare", - se spune în declarație.

1
3
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?