X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4145

Ina Cernei și Gheorghe Spînu vor debuta astăzi la Jocurile Paralimpice de la Paris

5 sep. 09:45   Sport
16 ore in urma 1928 0

Primii sportivi moldoveni, participanți la Jocurile Paralimpice de la Paris, vor intra în concurs astăzi, 5 septembrie. Este vorba despre Ina Cernei și Gheorghe Spînu.

Astfel, de la ora 15:00 își va face debutul la Olimpiada Paralimpică Ina Cernei, în proba de para judo. Ea o va înfrunta în primul duel, al categoriei de greutate de pînă la 57 kg, pe Alfiya Tlekkabyl din Kazahstan.

Un alt sportiv moldovean, care va debuta la Jocurile Paralimpice de la Paris va fi Gheorghe Spînu, care va concura la proba aruncarea greutății, categoria F35, menționează Ministerul Educației și Cercetării.

Republica Moldova este reprezentată la Jocurile Paralimpice de la Paris de cinci sportivi. Pînă acum, țara noastră a cucerit două medalii la Olimpiada Paralimpică, ambele în anul 1996.

7
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав