X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În Moldova va avea loc un nou eveniment de amploare din lumea boxului profesionist și K-1 ©

18 dec. 2023,, 10:06 (reactualizat 23 dec. 2023,, 16:20)   Sport
5012 0

Pe 23 decembrie, la Chișinău va avea loc un nou eveniment de amploare din lumea boxului profesionist și K-1 - al doilea turneu de box și kickboxing profesionist numit "Garuda Absolute Leadership". VOL.2.

Evenimentul va avea loc în sala de sport a Universității de Stat de Cultură Fizică și Sport, str. Andrei Doga 22, Chișinău. Începutul la ora 17:00.

Acesta este organizat de Wako Pro - Asociația Mondială a Organizațiilor de Kickboxing, GALA - Garuda Absolute Leadership Association și Federația de Box din Republica Moldova.

Această nouă sărbătoare pentru fanii boxului și kickboxingului profesionist din Moldova va oferi sportivilor din toate țările posibilitatea de a-și demonstra abilitățile și aptitudinile în lupte frumoase și spectaculoase.

Vor concura sportivi din Moldova, Belarus, Azerbaidjan, Georgia, România, Bulgaria, Serbia, Israel, Italia și China.

După cum se menționează în mesajul asociației obștești Clubul Sportiv Garuda, datorită acestui uimitor eveniment sportiv va exista o oportunitate unică de a consolida și uni spiritul și forța oamenilor înfrățiți prin sport.

"Avem energia, motivația și ambiția de a crea o atmosferă de fair-play și de a menține relații sociale sănătoase. Credem că sportul ne permite să depășim granițele și diferențele naționale pentru a crea un obiectiv comun. Evenimentul nostru va fi o platformă excelentă pentru a crea o energie pozitivă și pentru a ne consolida relațiile", se menționează în comunicat al asociației obștești Clubul Sportiv Garuda.

Turneul Garuda Absolute Leadership va fi transmis pe canalul Fight Night ARENA și pe canalul youtube.

0
0
1
3
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?