X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Halterofilul, Marin Robu, blocat pe site-urile din Italia: „Aștept decizia finală”

21 aug. 15:52   Sport
3584 0

Sportivul Marin Robu a fost recent blocat pe site-urile sportive din Italia după ce utilizatorii l-au etichetat ca fiind adevăratul medaliat, în locul lui Antonino Pizalato, prezentat inițial ca învingător.

Robu a explicat că, deși a primit multă susținere, administratorii site-ului italian au decis să-l blocheze pentru a preveni aceste etichetări, transmite Noi.md cu referire la un interviu acordat pentru realmedia.md

„sînt recunoscător pentru susținerea pe care o primesc. Chiar și pe un site italian de sport, unde a fost postat Antonino Pizalato, utilizatorii m-au etichetat ca fiind adevăratul medaliat. După aceasta, am fost blocat. Acum mă concentrez pe recuperare pentru campionatul mondial din Bahrain,” a declarat Robu.

Legat de șansele de a primi medalia cuvenită, Robu a menționat: „Aștept decizia finală, deși este clar că va dura.”

De asemenea, sportivul a mulțumit oficialilor din minister pentru sprijinul oferit, inclusiv pentru asistența juridică în procesul de revendicare a medaliei. „Dacă voi primi medalia, am încredere că voi fi recompensat pe măsură,” a spus el.


În final, Marin Robu a adresat mulțumiri tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare, subliniind cît de mult apreciază sprijinul primit în această perioadă dificilă. Noi.md amintește că, halterofilul moldovean Marin Robu, care s-a clasat pe locul IV la Jocurile Olimpice de la Paris, cere să i se facă dreptate după ce ar fi fost lăsat fără medalia de bronz. Sportivul, în vîrstă de 24 de ani, a declarat că arbitrii au validat o ridicare a greutății efectuată cu încălcarea regulamentului de către adversarul său italian, Antonino Pizzalato, ceea ce i-a permis să se claseze pe poziția a treia și, respectiv, să obțină bronzul olimpic în locul său. Federația de Haltere din Moldova a anunțat că va contesta decizia arbitrilor de la Jocurile Olimpice.

2
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав