X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Futsal U19 - Ce echipă a cîștigat turneul pentru juniori

6 ian. 15:20   Sport
8508 0

În perioada 4-5 ianuarie, Futsal Arena din Ciorescu a găzduit Turneul la futsal pentru juniori la categoria de vîrstă sub 19 ani.

CS Atletic Strășeni a reușit să se impună în finala competiției în fața formației FC Ciorescu cu 2-0, iar FC Fîrlădeni a ocupat poziția a treia în clasament după victoria contra Real Succes-1, notează Noi.md.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, opt echipe divizate în 2 grupe au luptat pentru titlul de campioană printre care: Real Succes-1, CS Atletic Strășeni, CSF Alravo Sîngera, FC Steaua Ialoveni (toate din Grupa A) și Real Succes-2, ȘSSF N2 - CFCJ Voran, FC Ciorescu, FC Fîrlădeni (toate din Grupa B).

În finală, CS Atletic Strășeni a demonstrat o performanță remarcabilă învingînd FC Ciorescu cu un rezultat de 2-0. Pe de altă parte, FC Fîrlădeni a obținut locul 3, după duelul cu Real Succes-1, partidă ce s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat Vlad Slavinschi (FC Ciorescu), iar cel mai bun jucător - Alexei Tumuruc (CS Atletic Strășeni).


3
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?