X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1454

Clubul FC KFL Comrat a primit suma de 10 mii de euro

10 iul. 22:59   Sport
4269 0

Clubul FC KFL Comrat va primi suma de 10 mii de euro, bani, care vor putea fi utilizați pentru dezvoltarea echipei.

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunțat acest lucru marți seara, în Orășelul Fotbalului din Comrat, în timpul transmisiunii primei semifinale a Campionatului European 2024.

„Am fost plăcut surprins că la Comrat sunt băieți tineri care sunt vestiți nu doar la Comrat, dar și în toată țara. Acesta este clubul Comrat Football League. Cred că orașul trebuie să fie mândru de ei. Sunteți nu doar băieți talentați, ci și un exemplu bun pentru toți tinerii. De aceea, din partea mea, ca suport pentru club, pentru dezvoltare, pentru echipament – 10 mii de euro pentru voi!”, a spus Renato Usatîi.

El le-a urat succes tuturor oaspeților Orășelului Fotbalului și a spus că va face totul pentru a promova sportul:

„De aceea am deschis două orășele de fotbal – la Bălți și la Comrat. Sper că aceasta va deveni o tradiție bună și corectă, pentru că noi, spre deosebire de alte partide, promovăm valorile corecte, astfel încât copiii noștri să crească și să devină oameni adevărați și campioni adevărați”, a adăugat Usatîi.


Transmisiunea meciului dintre Spania și Franța în centrul Comratului a adunat mii de locuitori ai orașului și din toată Găgăuzia. Invitatul special al programului de concert a fost celebrul cântăreț și prezentator TV Oleg Kenzov. El le-a urat locuitorilor din Comrat să caute și să găsească mereu momente pozitive în viață.

În această seară, 10 iulie, Oleg Kenzov a concertat în fața publicului din Orășelul Fotbalului din Bălți unde a fost transmisă a doua semifinală a Campionatului European, în care s-au întâlnit echipele Olandei și Angliei.

Reamintim că Orășelul Fotbalului din Bălți și Comrat a fost deschis la inițiativa și din banii personali ai lui Renato Usatîi. Acesta va funcționa până la sfârșitul Euro 2404, care se va încheia pe 14 iulie.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?