X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ronaldo pierde ocazia unui duel cu Messi

1 feb. 13:30   Sport
1707 0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo va rata duelul cu fostul său mare rival din Primera Division, argentinianul Lionel Messi, din cauza unei accidentări, informează agenţia DPA.

Ronaldo nu va putea evolua pentru Al-Nassr în meciul amical cu Inter Miami, echipa lui Messi, programat joi la Riad, a anunţat antrenorul clubului saudit, Luis Castro, transmite Noi.md cu referire la agerpres.ro.

Starul lusitan a suferit recent o accidentare la gambă, iar acum se află încă în plin proces de recuperare.

''Cristiano se află în etapele finale ale recuperării, înainte de a se alătura echipei. Ne aşteptăm să revină alături de echipă în următoarele zile. Aşa că va lipsi, evident, la meciul de joi'', a declarat Castro în cursul unei conferinţe de presă.

Messi a evoluat timp de 16 sezoane la FC Barcelona, în timp ce Cristiano Ronaldo a jucat timp de nouă ani pentru Real Madrid. Împreună, cele două mari vedete au cucerit 13 din ultimele 15 Baloane de Aur, trofeul oferit celui mai bun fotbalist din lume (argentinianul l-a primit de opt ori, ultima oară anul trecut, iar portughezul de cinci ori).


Lionel Messi s-a despărţit de Barca în 2021, cînd a semnat cu Paris Saint-Germain, iar din vara trecută a devenit jucătorul lui Inter Miami. Ronaldo a părăsit Europa în urmă cu puţin mai mult de un an, cînd s-a despărţit de Manchester United şi a semnat cu Al-Nassr.

Inter Miami se află în Arabia Saudită cu ocazia unui turneu de pregătire în vederea noului sezon din Major League Soccer, care va debuta pe 21 februarie. Al-Nassr ocupă locul secund în actuala ediţie a Ligii profesioniste saudite, după Al-Hilal, echipă unui alt star al fotbalului mondial, brazilianul Neymar, care este în prezent accidentat.

Inter Miami şi Al-Hilal au disputat luni un amical, încheiat cu victoria la limită a saudiţilor (4-3), Messi fiind autorul unuia dintre golurile echipei sale.

0
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?