X 
Arşiţa stiri: 209
Jocurile Olimpice stiri: 231
Transnistria stiri: 1460

Dramă la Paris. O gimnastă a României a luat bronzul, însă doar pentru cîteva secunde

6 aug. 14:15   Sport
3 ore in urma 2355 0

Dramă la Jocurile Olimpice de la Paris. Românca Ana Maria Bărbosu a luat bronzul la gimnastică, însă doar pentru cîteva secunde.

Cum este posibil? Sportiva a încheiat proba pe locul trei, însă americanca Jordan Chiles a depus contestaţie, fapt ce i-a adus bronzul în palmares, iar participanta din România a trecut pe locul patru. Momentul video emoționant a devenit viral pe internet.

Ulterior, gimnasta a oferit și unele declaraţii. Printre lacrimi, tînăra a spus că se întîmplă „cam multe„. Ea a subliniat însă că nu contestă decizia arbitrilor.

„Mi-este ruşine pentru că am mai şi urcat acolo sus. Îmi pare rău, pentru că aş fi putut duce din nou România pe podium la gimnastică. A fost… Staţi să-mi aleg cuvintele. A fost o finală la care nu mă aşteptam. În primul rînd am plîns două zile încontinuu pînă acum pentru că am ajuns în finală şi m-am gîndit că mai bine plîng înainte de finală… şi cînd am văzut că am făcut cel mai bun exerciţiu de la această competiţie, am fost foarte mîndră de mine. Şi sînt în continuare. Cînd am văzut că sînt pe trei m-am gîndit că duc din nou România pe podium la Olimpiadă la gimnastică. Şi apoi a fost decizia arbitrilor să schimbe chestia asta. Cam multe se întîmplă.

sînt dezamăgită de această decizie şi ştiu în inima mea că am făcut tot ce am putut. Ştiu că primul rezultat a fost… Nu vreau să trec peste calculele arbitrelor, dar ce este în inima mea este în inima mea şi vă daţi seama că mi-aş fi dorit mai mult să fie România pe locul trei decît tot America”, a spus Bărbosu.

2
2
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав