Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Dmitrii Bivol: Am venit să-mi văd izvoarele, de unde se trage neamul meu

29 mai. 2021,, 10:00   Sport
3121 0

Vestitul sportiv rus de origine moldovenească Dmitrii Bivol, care este un boxer profesionist de neînvins, care evoluează în categoria semigrea, a sosit în Moldova ca să-și vadă izvoarele, de unde se trage neamul său pe linia paternă, să-și viziteze numeroasele rude și să admire locurile unde s-a născut și și-a petrecut copilăria.

Dmitrii Bivol a spus acest lucru într-un interviu pentru Noi.md, menționînd că de Moldova îl leagă faptul că are un nume de familie moldovenesc, pe care l-a moștenit de la tatăl său.

”El s-a născut și a crescut aici, aici trăiesc multe dintre rudele sale, respectiv - și ale mele. Am venit la ele azi, la o vîrstă conștientă – să vizitez și să revăd aceste locuri, prin care mă plimbam în copilărie. Tata m-a adus încoace de mai multe ori, la trei ani m-a creștinat aici. Și acum am reușit să vizitez biserica în care am fost botezat – în satul Răzeni – am reușit să merg la mormîntul bunicii mele, la mormintele străbunicelor, a străbunilor. Sincer să fiu, m-a mirat numărul mare al Bivolilor… Am văzut locurile despre care mi-a vorbit tata, în care el s-a scăldat, s-a plimbat, s-a distrat. Așa că am venit să văd izvoarele, de unde se trage neamul meu pe linia paternă”, a spus celebrul boxer profesionist rus de neînvins de origine moldovenească.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?