Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Djokovic și Nadal, la turneul din Arabia Saudită

7 feb. 09:00   Sport
1453 0

Arabia Saudită va găzdui în luna octombrie un nou turneu demonstrativ de tenis de elită cu Novak Djokovic și Rafa Nadal alături de alți trei cîștigători de Grand Slam, a anunțat Autoritatea Generală de Divertisment din această țară.

Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Daniil Medvedev și Holger Rune vor juca, de asemenea, la "Six Kings Slam", care va face parte din festivalul cultural și de divertisment saudit Riyadh Season, au declarat organizatorii.

După ce Sinner a cîștigat recent Openul Australiei, danezul Rune este singurul jucător de pe lista de șase fără un titlu de Grand Slam. Spaniolul Nadal, care a devenit luna trecută ambasador al Federației de tenis din Arabia Saudită, a declarat că așteaptă cu nerăbdare evenimentul, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Turneele demonstrative din Golf nu mai sînt o noutate, însă acestea se joacă, de obicei, în timpul pauzelor din sezonul ATP sau după ce acesta s-a încheiat. ATP are un program plin în octombrie, inclusiv turneele obligatorii Masters 1000 de la Shanghai și Paris.

Arabia Saudită va găzdui, de asemenea, turneul Next Gen Finals pentru jucători sub 21 de ani la Jeddah, care se va încheia la sfîrșitul sezonului, între 2023 și 2027, a anunțat ATP în august anul trecut.


1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?