Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Cutremur în lumea sportului: a fost arestat chiar în aeroport

3 apr. 19:15   Sport
2688 0

Luis Rubiales a fost arestat de poliţia spaniolă imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineaţă. Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de corupţie.

Abia sosit pe aeroportul Barajas de la periferia Madridului, Luis Rubiales a fost arestat astăzi de poliţia spaniolă. Revenit cu cîteva zile mai devreme decît era prevăzut din Republica Dominicană, unde a stat timp de o lună, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal este cercetat pentru presupuse infracţiuni de corupţie în afaceri, administrare neloială, spălare de bani şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

După 11 percheziţii care au inclus locuinţa sa şi sediul RFEF la sfîrşitul lunii martie, autorităţile spaniole au percheziţionat luni şi locuinţa liderului spaniol din Republica Dominicană, notează Noi.md cu referire la news.ro.

"Am revenit pentru a spune că este o minciună să spui că am primit mită cu apartamente şi o echipă de baseball aici (în Republica Dominicană)", a declarat Rubiales, care se declară nevinovat.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?