X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat

14 aug. 2023,, 09:45   Sport
8115 0

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record greu de egalat, la scurt timp după ce a cîștigat primul trofeu alături de Al-Nassr, respectiv competiția denumită „Arab Club Champions Cup”.

Starul portughez în vîrstă de 38 de ani a fost de altfel decisiv în finala cîștigată de echipa sa contra marii rivale Al-Hilal cu scorul de 2-1, el fiind cel care a înscris ambele goluri, al doilea în prelungiri.

Chiar dacă Ronaldo a părăsit ulterior terenul accidentat, în urma unui contact ceva mai dur cu un adversar, bucuria sa nu a fost umbrită de acest moment, el manifestîndu-se foarte exuberant pe rețelele de socializare la finalul partidei.

„Extrem de mîndru că am ajutat echipa să cîștige acest trofeu important pentru prima dată! Le mulțumesc tuturor celor din club care au fost implicați în această performanță grozavă și familiei și prietenilor mei pentru că au fost mereu alături de mine! Susținere fantastică din partea fanilor noștri! Asta vă aparține de asemenea și vouă!”, a scris Cristiano Ronaldo pe pagina sa oficială de Twitter.

La scurt timp după acest succes, Cristiano Ronaldo a devenit primul om din istoria Instagram care a ajuns la 600 de milioane de urmăritori pe această platformă de socializare, o bornă ce cu siguranță că va fi destul de greu de atins de altcineva, cel puțin în viitorul apropiat.


În contrapartidă, portughezul a fost și ținta unor ironii în spațiul virtual, din cauza faptului că s-a arătat destul de deranjat că nu a primit titlul de „cel mai bun jucător” al competiției cîștigate de Al-Nassr, deși a marcat două goluri în finală.

El a fost surprins în timp ce îi explica, destul de indignat, punctul său de vedere unui oficial de la acest meci, într-o discuție pe care a purtat-o cu acesta chiar pe gazon.

25
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?