Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cînd vor finaliza Albot și Shapovalov meciul de la Wimbledon

5 iul. 2023,, 18:02   Sport
2700 0

Meciul tenismenului moldovean Radu Albot din prima rundă a tabloului principal al turneului Grand Slam de la Wimbledon împotriva canadianului Denis Shapovalov, suspendat luni din cauza întunericului, nu a fost încă finalizat.

Continuarea meciului programat pentru marți nu a avut loc, deoarece din cauza ploii nu au avut loc majoritatea meciurilor din următoarea zi competițională, inclusiv întîlnirea dintre Radu Albot și Denis Shapovalov. Se așteaptă ca meciul lor să continue în seara aceasta.

Amintim că deocamdată lider în acest meci este Albot. Jocul a fost întrerupt pe 3 iulie din cauza faptului că se lăsase întunericul, Radu fiind în avantaj (7:5 – primul set și 2:2 în al doilea).

Radu Albot este a 107-a rachetă în clasamentul ATP, iar canadianul Denis Shapovalov este al 29-lea în clasamentul jucătorilor profesioniști de tenis.

Dacă Radu reușește să învingă un adversar atît de serios, atunci în 1/32 se va întîlni cu cîștigătorul perechii Lloyd Harris (Africa de Sud, Locul 298 în clasamentul ATP) - Gregoire Barrer (Franța, locul 57 în clasamentul ATP).

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?