X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Campionatul Moldovei rezervat juniorilor s-a încheiat cu o bătaie colectivă

30 apr. 11:45   Sport
3022 0

Fierbe tensiunea în campionatul de juniori al Moldovei (U-19)! Pentru prima dată din 2017 încoace, „Sheriff” poate rămîne fără titlul de campioană a campionatului de tineret.

„Dacia Buiucani” U-19 a învins ieri „Sheriff” U-19 cu scorul de 2:1 și a trecut pe locul 1 în clasament, iar după meci pe teren a avut loc o adevărată încăierare în masă între jucătorii și reprezentanții ambelor echipe, scrie media.sport.md

După cum rezultă din procesul verbal oficial al meciului, doi jucători de la ambele echipe - Alexandr Burov (Dacia Buiucani) și Nicolae Spătar (Sheriff) au inițiat conflictul, care a degenerat într-o adevărată încăierare în masă.

În protocolul oficial de după meci se menționează că arbitrul Dumitru Muntean a arătat cartonașe roșii la 4 jucători de la „Sheriff”, respectiv 3 jucători de la „Dacia”. Antrenorul Viorel Frunze a primit un cartonaș roșu direct, iar cartonașe galbene au primit antrenorii - Shota Makharadze și, respectiv, Ruslan Kmit.

În ceea ce privește jocul, Sheriff U-19 a deschis scorul în minutul 17 (a marcat Nicolai Kovalski), dar jucătorii Daciei Buiucani au schimbat cursul jocului prin golurile marcate în minutele 35 (Sandu Roman) și 38 (Alex Macari).


Grație acestei victorii, „Buiucani” și-a păstrat locul 1 cu 39 de puncte, cu 5 puncte în fața Academiei R.R. și 6 puncte în fața lui „Sheriff”.

În afară de Sheriff, ultima dată cînd Zimbru a cîștigat campionatul de tineret U-19 a fost în 2017. De atunci, clubul din Tiraspol a cîștigat campionatul în fiecare an și a reprezentat Moldova în UEFA Youth League.



3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?