Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Aston Villa este pe val în Premier League

10 dec. 2023,, 14:40   Sport
2420 0

Arsenal nu a reușit să obțină niciun punct pe terenul vecinei de clasament, Aston Villa, în etapa cu numărul 16 din Premier League. Dacă ar fi învins trupa lui Unai Emery, "Tunarii" ar fi urcat pe locul 1 în clasament, depășind Liverpool.

Vicecampioana din sezonul trecut, Arsenal, a ratat o șansă mare de a urca pe locul 1 în clasament. "Tunarii" au cedat în fața vecinei de clasament, Aston Villa, scor 0-1, în etapa cu numărul 16 din Premier League. Fără a beneficia de sfaturile lui Arteta, suspendat, fotbaliștii lui Arsenal au avut o evoluție ștearsă pe Villa Park.

Mijlocașul scoțian, John McGinn, a deschis scorul încă din minutul 7 pentru gazde, anunțînd un meci disputat. Deși o replică a lui Arsenal era așteptată rapid pe Villa Park, aceasta nu a mai venit deloc, reușita lui McGinn dovedindu-se esențială în economia partidei, notează Noi.md cu referire la eurosport.

Aston Villa a bifat a 15-a victorie consecutivă pe teren propriu, marcînd o premieră în istoria clubului. În urmă cu o etapă, trupa lui Unai Emery învingea pe teren propriu campioana din Premier League, Manchester City.

În minutul 90, Kai Havertz a trimis mingea în poartă, însă golul a fost anulat pe motiv de henț, scorul rămînînd 1-0 pentru gazde. În urma acestui rezultat, Arsenal rămîne pe locul 2, la un punct în spatele liderului Liverpool. Podiumul este completat de Aston Villa, cu 35 de puncte după 16 meciuri disputate. Pentru Arsenal urmează duelul din grupele UEFA Champions League cu PSV, pentru ca mai apoi să mai joace cu Brighton (acasă), Liverpool (în deplasare), West Ham (acasă) și Fulham (în deplasare) în acest an calendaristic.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?