X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Anunțul conducerii Barcelonei despre înlocuitorul lui Xavi

2 feb. 21:30   Sport
1739 0

Xavi (44 de ani) a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, iar conducerea clubului este nevoită să caute un nou antrenor. În acest context, s-au vehiculat mai multe nume de antrenori pentru clubul catalan. Totuși, încă nu a fost anunțată o decizie oficială în acest sens.

Joan Laporta, președintele catalanilor, a declarat că posibilitățile din care Barcelona poate alege în acest moment sînt destul de limitate. Totuși, oficialul clubului de pe Camp Nou a susținut că își dorește un antrenor care are un palmares bogat, notează Noi.md cu referire la digisport.ro.

În ceea ce privește variantele Garcia Pimienta, antrenorul lui Las Palmas, și Rafael Marquez, Laporta a dat de înțeles că pot fi luate în calcul, dar cel care va lua decizia este Deco, directorul sportiv al clubului.

”Va veni un antrenor cu un anumit palmares. Marquez? Nu este exclus pentru că are o carieră bună. Garcia Pimienta? Este un antrenor grozav.

Avem niște reguli sportive la care noul antrenor va trebui să se adapteze. Sînt reguli indispensabile deoarece ne-au adus glorie în trecut și nu o să renunțăm la ele”, a declarat Joan Laporta.


Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului. ”Vreau să vă anunț că nu voi mai continua ca antrenor al Barcelonei și după data de 30 iunie. Clubul are nevoie de o schimbare”, a declarat recent Xavi.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?