X 
Arşiţa stiri: 209
Jocurile Olimpice stiri: 231
Transnistria stiri: 1460

Antrenorul The New Saints: "Petrocub merită respect"

6 aug. 16:00   Sport
5 ore in urma 1198 0

Antrenorul principal al echipei galeze "The New Saints", Craig Harrison, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor la conferința de presă dinaintea meciului din turul 3 preliminar al Europa League cu "Petrocub", a declarat că echipa sa a avut timp să urmărească toate cele 4 meciuri ale "Petrocub" în cuburile europene și să analizeze foarte atent jocul campioanei Moldovei.

"Le cunoaștem punctele forte și vom încerca să le exploatăm slăbiciunile. Este foarte important pentru noi să jucăm disciplinat la Chișinău, să nu ne implicăm în fotbalul "deschis", pentru că mai avem de jucat un meci retur pe terenul nostru. Sper din tot sufletul ca după finalul meciului de la Chișinău să mai avem șanse în jocul retur. "Petrocub a lăsat Sheriff fără titlul de campion, iar noi știm cu toții ce a realizat Sheriff în ultimul timp și faptul că a pierdut foarte rar în ultimii 15-20 de ani în campionatul Moldovei", a declarat Craig Harrison.

Potrivit acestuia, echipa din Hîncești a învins un adversar mai cunoscut în turul I, iar apoi nu i-a ajuns foarte puțin ca să învingă și echipa APOEL.

"Cu siguranță nu vom subestima Petrocub, este o echipă care merită respect prin rezultatele sale", a spus Craig Harrison.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав