Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 126
Transnistria stiri: 1454

Antrenorul Petrocub a evaluat șansele în meciul cu Ordabasy din Liga Campionilor

10 iul. 12:30   Sport
4534 0

Antrenorul principal al clubului de fotbal "Petrocub", Andrei Martin, și-a împărtășit așteptările de la viitorul meci din turul I preliminar al Ligii Campionilor cu "Ordabasy" din Kazahstan, informează Moldfootball.com.

- Acesta este debutul nostru în Liga Campionilor. Am analizat Ordabasy ca pe orice alt adversar, nici mai mult nici mai puțin. Am atras atenție la toate laturile echipei. Echipa este foarte bună. Nu pot să spun decît cuvinte frumoase antrenorului și conducătorilor. Probabil, ați cîștigat pe merite și cu încredere campionatul țării voastre. Întotdeauna respectăm adversarul, dar nu ne este frică de nimeni. Am venit să ne rezolvăm sarcinile. Prin urmare, am studiat adversarul și sîntem pregătiți să înfruntăm "Ordabasy".

"Petrocub" este un club deosebit, care își prețuiește foarte mult poziția în fotbalul moldovenesc și face ca alte echipe să se respecte. Acest an a fost cu adevărat triumfal pentru "Petrocub", pentru că pe lîngă campionat, echipa a cîștigat și Cupa țării sale. Cu siguranță toți experții au remarcat că a fost o victorie meritată, într-o luptă corectă. "Petrocub" a demonstrat tuturor că a fost mai puternică decît toți adversarii. Istoria noastră nu este la fel de lungă ca a altora. Poate că nu avem tradiții atît de glorioase, dar sîntem un club mic cu o inimă mare. Prin urmare, avem o singură sarcină - să ne reprezentăm onorabil țara și clubul. Nu am jucat niciodată în grupele Cupei Europene, ci doar în tururile de calificare. Dar totul la timpul său, trebuie să muncim și să facem pași mici spre succes. De aceea ne străduim, ne dezvoltăm și vrem să creștem ca echipă și ca club.

Stadionul de aici este frumos, cu condiții bune. Nu am fost pe teren, dar vestiarele sînt destul de confortabile. Cunosc fotbalul din Kazahstan nu din auzite. Am fost aici în 2005 ca jucător. Prin urmare, pot spune că fotbalul kazah are avantajele sale. Există investiții bune, există o componentă financiară bună. De aceea fotbalul vostru se dezvoltă. Sper că va continua să se dezvolte. Și noi, ca foste republici sovietice, ne urmărim reciproc. Ne bucurăm de succesele voastre, sper că și voi vă bucurați de succesele noastre. Prin urmare, doar amintiri plăcute. Sper că totul se va decide în cadrul întâlnirii noastre față în față. Cine va fi mai puternic trebuie să meargă mai departe.

Moldova are un regulament de campionat, voi aveți altul. Cineva poate spune că echipa din Kazahstan are un avantaj, pentru că este în sezon și în afară. Dar și noi ne-am odihnit bine după sezon, ne-am pregătit bine în cantonament, deci avem și noi avantajele noastre. Cred că ambele echipe au șanse egale. Totul se va decide pe terenul de fotbal, totul va decide detaliile, atît în primul, cît și în al doilea meci. Sunt sigur că totul se va decide pe teren.


Apărătorul Maxim Potîrniche:

- Așa cum a spus antrenorul nostru principal, "Ordabasy" are cu siguranță un mic avantaj, deoarece echipa adversă este în mișcare. Dar noi am avut 4-5 meciuri, cu ajutorul cărora am putut să ne pregătim mai mult sau mai puțin. În această perioadă mică de timp nu ne-am pierdut forma fizică, adică nu a trebuit să ne amintim totul din nou, așa cum se întîmplă în vacanța de iarnă.


Meciul "Ordabasy" - "Petrokub" din cadrul turului I preliminar al Ligii Campionilor va avea loc pe 10 iulie pe stadionul central Kazhymukan Munaitpasov din Shymkent. Începutul la ora 18:00.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?