X 
Arşiţa stiri: 219
Jocurile Olimpice stiri: 297
Transnistria stiri: 1462

Andrei Martin: "Acesta este un succes pentru fotbalul moldovenesc"

14 aug. 12:30   Sport
4 ore in urma 1241 0

Antrenorul principal al echipei Petrocub Hîncești, Andrei Martin, a comentat remiza cu The New Saints (0:0) din cadrul rundei a treia preliminare din Europa League, care a adus echipa sa în faza play-off a Ligii Europei și și-a asigurat participarea cel puțin în faza ligii din Conference League.

"Sîntem enorm de mulțumiți de evoluția noastră. A fost un meci foarte greu, ca și calificarea cu Ordabasy și recalificarea cu APOEL, deși am fi putut face mai mult acolo. Acum am jucat în Țara Galilor. Mi-a plăcut echipa cît de organizată a fost, cum s-a dăruit și cum au alergat", a spus Andrei Martin.

El a felicitat întreaga echipă Petrocub, spunând că băieții au muncit foarte mult în aceste 6 meciuri din competițiile europene, în ciuda accidentărilor.

"Au dat dovadă de caracter și au obținut mult așteptata calificare în cupele europene. Le-am spus că este foarte important pentru orice fotbalist să aibă o evoluție în toamna europeană. Să ai o asemenea experiență este un moment de neuitat, iar pentru Petrocub acest an va rămîne pentru totdeauna în istoria clubului – cu învingerea campionatului și calificarea în grupe. Sînt sigur că pentru fiecare dintre băieții noștri acesta va fi un eveniment important re va rămîne în inimile lor pentru întreaga viață. Și pentru fotbalul moldovenesc acesta este un succes, căci mai avem o echipă, în afară de Sheriff, în grupe. Acum ar trebui să ne bucurăm pentru Petrocub, să-i felicităm și să le mulțumim băieților pentru acest efort. S-au descurcat bine, chiar dacă au fost mici probleme în timpul meciului, uneori nu am reușit să ne stăpînim nervii. Dar băieții au fost foarte bravo și au reușit să obțină rezultatul care ne-a permis această calificare istorică", a subliniat antrenorul principal al Petrocub.


0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав