X 
Arşiţa stiri: 220
Jocurile Olimpice stiri: 291
Transnistria stiri: 1418

Andrei Martin: "Nu va fi un meci despre tehnică sau tactică, ci despre caracter"

13 aug. 16:45   Sport
4 ore in urma 1469 0

Antrenorul principal al echipei Petrocub Hîncești, Andrei Martin, a împărtășit așteptările sale de la viitorul meci retur din turul 3 preliminar al Europa League cu The New Saints.

"Așteptările sînt simple. Am avut un drum dificil pînă aici, am ajuns cu bine. Am avut o ședință de antrenament înainte de meci, am încercat să ne obișnuim cu terenul. Este aproape același gazon artificial ca în Moldova, ploaia nu îi afectează calitatea, doar îl face mai rapid.

Principalul lucru în meciul de astăzi este să dăm dovadă de caracter, pentru că nu va fi un meci despre tehnică sau tactică, ci despre caracter. Cine va dori mai mult să cîștige, acela va fi mai aproape de cîștig, pentru că fiecare echipă vrea să meargă mai departe.

Trebuie să ducem această campanie pînă la capăt. Sper ca astăzi să văd o reacție bună pe teren, o echipă care luptă, care știe să joace fotbal și să obțină un rezultat", a declarat Andrei Martin.

Reamintim că meciuș de astăzi va începe la ora 20:30 pe stadionul Park Hall din Oswestry, Țara Galilor. Prima întîlnire s-a încheiat cu victoria campioanei Moldovei cu scorul de 1:0.


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав