X 
Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Anastasia Nichita și logodnicul său, Valeriu Mircea, și-au sărbătorit aniversarea

28 aug. 14:00   Sport
4 ore in urma 1348 0

Ziua independenței are o semnificație dublă pentru vicecampioana olimpică la lupte, Anastasia Nichita și logodnicul ei, tot luptător, Valeriu Mircea. Sportivii au sărbătorit ieri patru ani de relație.

Această zi specială i-a prins pe meleaguri italiene, unde cuplul savurează cea maia așteptată vacanță a lor, după o perioadă de muncă titanică, transmite cancan.

Aniversarea e o ocazie numai bună de ați aminti de trecutul petrecut împreună și transformările prin care au trecut. Anastasia a postat un colaj de imagini, care îi înfățișează la patru ani distanță. Multe s-au schimbat între timp.


În această zi specială pentru ei, sportivii au avut parte de odihnă activă, dar și romantism pe îndestulate. Aceștia au făcut o plimbare pe cai prin munți.

S-au întîlnit și cu un lup, unul domesticit, a cărui misiune e să păzească caii. Neînfricata moldoveancă a mîngîiat și a stat unu la unul cu prădătorul.

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea sînt logodiți și vor juca nunta la anul. Ceremonia urma să aibă loc după Jocurile Olimpice, dar cuplul a amînat pregătirile pentru eveniment în favoarea pregătirilor pentru cel de la Paris.

5
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав