X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

YMCA continuă să încurajeze creșterea și dezvoltarea tinerilor lideri ©

13 apr. 07:00   Societate
2682 0

Continuăm să împărtășim entuziasmul și dedicarea participanților la a șasea ediție a YMCA Leadership Academy. Pavalachi Andrian și Fomenco Nicolae, reprezentanți ai YMCA Moldova, continuă să se implice activ în acest proiect captivant.

Astăzi, participanții au avut o serie de workshop-uri interactive și sesiuni de lucru în echipă, concentrându-se pe dezvoltarea abilităților de leadership și facilitare a educației non-formale. Atmosfera este plină de energie și entuziasm, iar fiecare participant este determinat să își dezvolte abilitățile pentru a deveni lideri inspiraționali în comunitățile lor.

YMCA Moldova este mândră să fie parte a acestei inițiative care promovează creșterea și dezvoltarea tinerilor lideri, consolidând astfel comunitățile noastre și aducând schimbări pozitive în societate. Ne bucurăm să facem parte din această experiență unică și suntem convinși că participanții se vor întoarce acasă cu noi cunoștințe și inspirație pentru a continua să facă o diferență în jurul lor. Continuăm să urmărim cu interes evoluția acestui proiect și să împărtășim bucuria și succesul echipei noastre.

1
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?