Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Vladimir Karmanov: "În străinătate poți spune cu mîndrie că ești moldovean"

28 mar. 06:30   Societate
3301 0

În străinătate, peste tot în lume, atitudinea față de Moldova este foarte prietenoasă și poți spune cu mîndrie că ești moldovean.

Despre acest lucru a declarat video bloggerul moldovean Vladimir Karmanov, autorul canalului de Youtube "Вова Карманов", în cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md

El a spus că atitudinea față de Moldova în Europa este foarte bună și că nu a auzit niciodată o atitudine negativă. În același timp, Moldova nu este încă bine cunoscută în America Latină și Asia.

Vladimir Karmanov a subliniat că cetățenii moldoveni au început să călătorească mai des în diferite țări, să cîștige mai mulți bani și deja nu mai există un decalaj atît de mare față de alte țări, cum era înainte. Moldova are o societate destul de civilizată, mulți cetățeni moldoveni s-au schimbat, au devenit mai buni, cunosc mai multe limbi străine, ceea ce îi ajută foarte mult. Șiretlicul bun, împreună cu sîrguința și dorința de a demonstra ceva, îi ajută adesea pe moldoveni să atingă anumite culmi, inclusiv în străinătate.

"Avem o țară bună și trebuie să scăpăm de complexul de inferioritate pe care unii cetățeni încă îl au. Trebuie să devenim și mai buni, trebuie să ne dezvoltăm, dar principalul lucru este să ne dăm seama că nu datorăm nimănui nimic. Nu sîntem obligați să fim cei mai bogați. De ce ar trebui să simțim un fel de complex de vinovăție pentru că sîntem mai săraci decît altcineva?", a spus vloggerul.

20
3
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав