X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4065

Unde pot intra cetățenii moldoveni fără un test COVID-19

9 aug. 2022,, 17:44   Societate
4082 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat lista cerințelor pe care cetățenii moldoveni trebuie să le respecte în contextul pandemiei de COVID-19 dacă doresc să viziteze alte țări. Potrivit MAEIE, cetățenii moldoveni nu mai trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19 pentru a intra în majoritatea țărilor, transmite tv8.md.

Așadar, în România, nu mai este necesar să intri în carantină.

De la 1 august 2022, restricțiile medicale au fost ridicate în Franța. Nu este necesar un test pentru COVID-19 pentru a intra în țară.

De asemenea, Finlanda a ridicat toate restricțiile din reglementările COVID-19 (depunerea certificatelor, teste, preînregistrare). Intrarea în Finlanda este permisă în conformitate cu regulile generale de trecere a frontierei.

Restricțiile au fost ridicate și în Suedia, Islanda și Norvegia.


Cît despre cetățenii care urmează să intre în China, aceștia trebuie să treacă prin două teste pentru COVID-19 în țara lor de origine, 2 teste PCR la punctele de tranzit și la intrarea în China. Dacă rezultatele tuturor testelor sînt negative, trebuie să accesați pagina oficială a Ambasadei / Consulatului Chinei și să completați un fișier online, unde puteți introduce rezultatele testelor și o copie a pașaportului pentru a primi o Declarație de sănătate (QR-cod). La intrarea în China este obligatorie o carantină de 7 zile, și numai în locurile special desemnate de autoritățile locale, plus 3 zile sub control strict la domiciliu.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?