X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Un zbor de neuitat pentru o mamă și fiică sa

11 ian. 04:00   Societate
3437 0

O tînără și mama ei au rămas uimite cînd s-au urcat în avion și au descoperit că erau singurele două pasagere de la clasa standard.

The Mirror relatează că, Zoe Doyle, în vîrstă de 25 de ani, și mama ei, Kimmy Chedel, în vîrstă de 59 de ani, se aflau într-un zbor de pe Aeroportul Internațional Seychelles. Cele două persoane călătoreau spre Elveția, cu o escală în Dubai pentru a petrece Crăciunul cu familia. Ambele au rămas uimite cînd au văzut că nu mai era nimeni în avion în afară de ele.

Zoe, care deține o afacere cu costume de baie, a declarat că a fost o "surpriză totală" să găsească avionul gol. Ea a spus: "Nu știam că sîntem singurele. Cred că mai erau alte patru persoane la clasa întîi, dar erau separate de noi" Însoțitoarele de bord au acordat o atenție maximă celor două pasagere, vorbind mult cu ele și făcîndu-le chiar un tur prin avion.

Zoe, care este originară din Montreal, Canada, dar care acum locuiește în Cape Town, Africa de Sud, a spus "Toate însoțitoarele de bord erau atît de agitate. Au spus că nu se întîmplă niciodată așa ceva. Ne-au făcut un mic tur al avionului, cu toate că nu ne-au lăsat totuși să intrăm și la clasa întîi. A fost foarte distractiv. Am vorbit cu însoțitorii de bord și am făcut videoclipuri amuzante cu ei. Au scos chiar și o cameră Polaroid și au îmbrăcat-o pe mama mea într-o uniformă de însoțitor de bord.

8
0
1
3
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?